Aantal personen: 4
25 minuten.
8 eetlepels Faja Lobi Pom
Kotomisi Rijst
1
Madam Jeanette peper
Masterbeef
1/2-1 kopje water
10 eetlepels olie
3 takken selderij
zout
1 theelepel tomatenpuree
500 gram kipfilet
1 ui
1/2 tomaat
3 teentjes verse knoflook
3 bosjes Shanghai paksoi
Olie verhitten en kip hierin bakken tot het gaar is; tomatenpuree
toevoegen en goed omscheppen. Pom (roerbakmix), selderij, ui in halve
ringen gesneden, tomaat in stukjes gesneden, knoflook en peper toevoegen
en het geheel enkele minuten roerbakken; hierna het water en de paksoi
toevoegen en 10-15 minuten op zacht vuur laten koken. Zout naar smaak
toevoegen.
Serveertip:
Serveren met
Kotomisi Rijst.
Variatietip: Voeg 100 gram
Masterbeef toe; gebruik tahoe in plaats van vlees. Gebruik 2 bosjes paksoi
in plaats van Shanghai paksoi.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |